Bijgebouwen op maat van uw wensen

Bent u op zoek naar een expert die voor u houten bijgebouwen regio Zedelgem kan verwezenlijken? Doe dan vandaag nog een beroep op Fierens.

Verschillende mogelijkheden

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uw droom vormgeven, vervaardigen én plaatsen. Wij hebben de nodige knowhow om vrijstaande of aangebouwde bijgebouwen zoals tuinhuizen, carports, stallingen, poolhouses en noem maar op te realiseren. Wat u ook verkiest, geef uw project vandaag nog uit handen en laat het door ons bouwen en afwerken. Wij kunnen op een vrijwel korte termijn uw woning uitbreiden met een aanbouw of een bijgebouw. Onze houten constructies zijn vrij licht. Bovendien beslist u zelf de uitstraling van uw bijgebouw door de brede waaier aan materiaalmogelijkheden die wij u aanbieden.

Offerte en contact

Wenst u een houten bijgebouw te laten plaatsen? Bekijk dan zeker enkele van onze eerder uitgevoerde realisaties. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat te verkrijgen? Dan kan u ons steeds contacteren. Heeft u zelf al plannen? Maak dan zeker een afspraak en dan komen wij graag op plaatsbezoek om uw project van A tot Z te gaan uitwerken volgens uw wensen en budget.

Back to Top