Bij ons vindt u de nieuwste toepassingen voor gevelbekleding

Fierens BVBA - ZEDELGEM - Massieve houtbouwFierens BVBA is reeds jaren gespecialiseerd in algemene schrijnwerken en gevelbekledingen regio Zedelgem. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste toepassingen kunnen wij onze klanten een optimale service bieden.

Uw droomproject

 
Voor schrijnwerkerij Fierens BVBA, is geen uitdaging teveel! Uw droomproject wordt tot in de puntjes verwezenlijkt door een professioneel vakteam. Een klantvriendelijke service en een tijdige kwalitatieve afwerking van uw project zijn onze sleutelwoorden!

Onze specialisaties

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van gevelbekledingen maar ook in  maatopdrachten in schrijnwerk, zoals dakconstructies en het creëren van speciale houtverbindingen vb. pen-gat verbinding, zwaluwstaartverbindingen,...
Dit alles voor een perfect afgewerkt geheel. Ook voor het mooi schaven van grote balken kan u bij ons terecht.

Mooie uitstraling

Uw gebouw krijgt een mooie uitstraling, een perfecte isolatie en een volledige waterdichtheid. Dit zowel in nieuwbouw als in renovatie. Door onze jarenlange samenwerking met meerdere fabrikanten kunnen wij u steeds de juiste plaat voor uw gevel aanbieden.

Reden genoeg dus om ons te contacteren bij de realisatie van uw project! Neem snel contact op met onze schrijnwerkerij te Zedelgem, voor een vrijblijvende offerte.

Back to Top