Massieve houten woningbouw

Wenst u een massieve houten woningbouw regio Zedelgem en omstreken te laten plaatsen? Bent u geïnteresseerd om uw nieuwe woning met houtskelet te laten bouwen? Dan kan u vandaag nog staat maken op het vakmanschap van Fierens.

Voordelen van houtskeletbouw

De opmars van houtskeletbouw wordt de laatste jaren meer en meer duidelijk. Het biedt daarenboven tal van voordelen. Eerst en vooral is het heel energiezuinig. Dit doordat hout meer isolerende eigenschappen bevat dan een gewone baksteen en het alles mooi luchtdicht houdt. Tevens is het een goede isolator. Het laat niet alleen de koude buiten maar weert eveneens geluid af. En als laatste heeft het een snelle opbouw. Een houtskeletbouw kan er al in minder dan drie weken staan. Wanneer u de samenwerking met Fierens uit Zedelgem aangaat, bent u verzekerd dat uw houtskelebouw in de stijl van uw wens wordt uitgevoerd. Daarenboven zijn we ook gespecialiseerd in het vervaardigen van bijgebouwen.

Wat is houtskeletbouw

Een houtskeletbouwwoning is een houten constructie waarbij de balken verticaal geplaatst worden en dit op een bepaalde afstand. De ruimte tussen die verticale stijlen worden dan gevuld met isolatiemateriaal. Kiest u voor deze optie dan kiest u voor vele mogelijkheden. Door het lichte gewicht van de constructie zelf kunnen er grotere overspanningen en overkragingen gerealiseerd worden zonder grote kosten. Het biedt tevens meer architecturale vrijheid. 

Neem contact op

Heeft u interesse in massieve houten woningbouw? Neem dan snel contact op met Fierens en kies voor de beste kwaliteit. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend. Wij stellen uiterst hoge eisen aan elk onderdeel van uw woning. 

Back to Top